top of page
  • Writer's picturePirskahduksia Piikulasta

Äitienpäivänä 2021

Tänä äitienpäivänä haluan kiittää kaikkia sukuni naisia & äitejä, joiden DNA-perimää itsekin kannan mukanani. Näen heissä voimaa ja päättäväisyyttä, syviä uurteita kasvoissa, joiden tiedän johtuneen kovasta työstä ja kovista ajoista, mutta näen myös lempeyttä ja rakkautta. Jos ikinä saisin aikakoneen, kävisin tapaamassa kaikkia jo edesmenneitä naisia. Minulla olisi niin paljon kysyttävää.


Aina kun katselen näiden oman sukuni naisten kasvoja, en voi kun pohtia jälleen kerran mitä kaikkea he ovat elämässään joutuneet kokemaan ja vaikka arvostan ja ihailen suuresti mennyttä aikaa, on se ollut myös erittäin rankkaa ja julmaakin. Sukuni naiset ovat saaneet lapsia ja kuinka moni heistä vielä synnyttikään lapsensa saunassa. Aikakaudet ovat kiitäneet sukupolvien välillä ja heidän lapsensa ovat taas vuorollaan saaneet lapsia ja niin edelleen, kunnes oli minun vuoroni syntyä ja ajan kanssa myös minusta tuli äiti. Rooli joka annettiin ja nyt, kun katselen omiani, niin voin ylpeänä sanoa onnistuneeni jossakin💗


Äitinä oleminen ei ole itsestäänselvyys. Äitiys on yksi vaikeimmista rooleista, joka meille joillekin annetaan. Jotkut eivät voi lapsia saada, eikä kaikista ole äidiksi, mutta kaikki lapset ansaitsevat äidin.


Tänään nostan maljan sukuni äideille🥂 ja kiitän heitä jokaista vuorollaan ja toivotan HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!


4 views0 comments

Comments


bottom of page