top of page
  • Writer's picturePirskahduksia Piikulasta

FB päivitys 21.10.2018

Viikonloppuna kävin täydennyskoulutuksessa Peurungassa. Viikonlopun aiheena oli moniongelma- asiakkaan hoito. Viikonloppuun kuului myös lääkäri Riitta Piilon luento" Kehoa haurastuttavat tekijät" ja Kalevalainen jäsenkorjaaja mestari Kalle Erkoma tekemät hoidot asiakkaille sekä hoidot toisillemme.

Muutamia ajatuksia näiltä päiviltä

*ei ole oikoteitä eikä erityisiä temppuja, joilla kehoa voidaan korjata kalevalaisella niin, että tulokset olisivat pysyviä. On vain kokonaisvaltainen hoito, joka tehdään asiakasta kuunnellen. *terveellinen ravinto on jo itsessään puolihoitoa, syö ja juo terveellisesti. Lisää hyviä rasvoja, lisää kasviksia, huolehdi proteiinit ja hiilihydraatit lautaselle tasapainoon. Varmista vitamiinien saanti. *koe elämä positiivisesti, hymyile! Vahvistat samalla myös kasvojesi lihaksia ja näytät aina kauniimmalta kun hymyilet. *asiakkaan on otettava myös vastuu omasta hyvinvoinnistaan, pelkkä hoidoissa käynti ei pidemmän päälle riitä *liike on lääke, tee vain sitä liikuntaa josta tykkäät, pääasia kuitenkin on, että teet. Pelkkä kävelykin on erinomaista, etenkin jos se tapahtuu luonnossa.

Nautitaanpa siis siitä, että elämme. Syksy on kaunista aikaa. Ulkoillaan, hengitellään, liikutaan, syödään, juodaan, levätään ja muistetaan hoitaa itseämme💖


6 views0 comments

Comments


bottom of page