top of page

Stressinhallintavalmennus

_MG_5061.jpg

Koetko sinä elämän tai työsi stressaavana, kiireisenä, onko ongelmia keskittymiskyvyssä, mieli on levoton, mutta et ehkä tunnista syytä siihen. Ongelmia unen kanssa? Tiedätkö mitä todella haluat elämältäsi, kuka sinä oikeasti olet?

 

Olen valmistunut Mentoritiimin ja Trainer4Youn yhdessä lanseeraamasta koulutuksesta stressinhallintavalmentajaksi keväällä 2019. Kouluttajina toimivat Mentoritiimin Harri Gustafsberg sekä Teemu Karppinen.

Teen sekä yksilö että ryhmävalmennuksia. Myös yritysluennot ovat mahdollisia. Syksyllä 2019 valmensimme kolleegani Maria Rautavan kanssa yhdessä  Jämsän lukion oppilaita ja opettajia.

Asiakaspalautteita

"Lähdin valmennukseen, koska elämäni oli aika kaaosmaista ja tuntui, että kokoajan on vähän kierroksilla ja yöunet jääneet hyvin katkonaisiksi.

Edelleen elämä on aika hektistä, mutta nyt pystyy rauhoittumaan, tarvitsee vain hetken itsekseen ja hengittelee ajattelematta mitään. Parasta ehkä se, kun nyt pystyy nukkumaan yöt kokonaan.

Olen kyl monesti miettinyt kui hyvä juttu, että tähän lähin. Varsinkin kun välillä tulee hirmu tuskastus, etenkin töissä, jossa on kauhea kiire, niin ottaa hetken ja hengittelee ja lähtee uudelleen jatkaa hommia"

"Valmennuksen mainos/haku osui minulla haastavaan jaksoon töissä. Olin ylikuormittunut ja uupunut. Työnkuva muuttui omasta tahdosta ja kesti kesäloman miettiä/tajuta tilanne. Oli helppo lopulta sanoa, että tätä en halunnut.

Perhe ja oma jaksaminen on tärkeintä enkä halunnut näiden arvojen jäävän sanahelinäksi. Asioiden pohtiminen valmennuksessa nimenomaan minun näkökulmasta oli vaikeaa, mutta mahtavia asiota sain itsestäni selville ja esiin. Miten haluan elämäni käyttää tässä ja nyt. Mistä tulee onnellisuus minulle. Lopen aika pienistä asioista. Mieleni on kevyempi enkä kanna tarpeettomia taakkoja.

Henkisen hyvinvoinnin lisäännyttyä myös voin fyysisesti hyvin. Jaksan pitää itsestäni hyvää huolta. P.s Paino on laskenut -14,6kg heinäkuusta.Terveellinen ruoka on osa elämää! Iso kiitos sinulle!!!  Jos tarvitset jatkotyöskentelyyn harjoituskappaletta, olen aina valmis! Sinun seurassa viihtyisin enemmänkin."

Yksilöohjaus

1x 1h 98€

4 tapaamista noin 1- tunti/ kerta

356€

tai kahdessa erässä 178€/erä

hinnat sisältävät Alv%24

Ryhmävalmennus/ Luennot

Tarjousperusteisesti

Varaukset valmennukseen vain puhelimitse tai sähköpostilla

Puh nro 040 835 1598

tmipiikula@gmail.com

 

bottom of page